.

 

 

 

 

Här kan du anmäla dig till olika evenemang vi arrangerar.


Några ord om anmälningarna till de olika evenemang vi arrangerar:

Anmälningar till de olika evenemangen sker i regel med hjälp av blanketter som fylls i på den här nätsidan. Blanketterna innehåller information om anmälaren samt de anmälda deltagarna. Informationen lagras på denna sida och används för att administera evenemangen och slängs därefter.

I samband med att anmälningen har skickats in får anmälaren i retur en anmälningsbekräftelse till den e-postadress som hen har angivit. Dessutom kvitteras anmälningen med ett tackmeddelande. Om du inte får en e-postbekräftelse men nog har fått tackmeddelandet så betyder det sannolikt att den adress du angav var felaktig. Kolla även att bekräftelsen inte hamnade i roskposten. Du kan fritt upprepa anmälningen men skriv gärna en notis om detta så att vi kan hålla koll på antalet anmälda.

Vi beaktar anmälningarna i den ordning de kommer in. Bokningssystemet vi använder känner tyvärr inte automatiskt till hur många biljetter/platser vi har kvar så det är i praktiken möjligt, att de sista vi har till vårt förfogande kan bli dubbelbokade (ifall undertecknad sitter och sover med sin gmail). Ifall detta händer informerar vi bokaren. 

När anmälningstiden har löpt ut eller när maximiantalet anmälda har uppnåtts så stänger vi blanketten som en indikation av att vi inte mera kan ta emot nya anmälningar.

OBS! Ifall att din anmälning till något av evenemangen inte lyckas via nätsidans blanketter, så kan du skicka in samma blankett-information per e-post här. Vi har upplevt att det kan tyvärr förekomma strul med blanketter i synnerhet på äldre Android-telefoner.


De aktuella evenemangen vi arrangerar är: