.

 

 

 

 

Här kan du anmäla dig till olika evenemang vi arrangerar.


OBS! Ifall att din anmälning till något av evenemangen inte lyckas via nätsidans blanketter, så kan du skicka in samma blankett-information per e-post här. Det kan tyvärr förekomma strul med blanketter i synnerhet på äldre Android-telefoner.

 

Svenska dagen år 2021

Föreningen Norr om stan, till vilken Svensk Förening i Åggelby hör, ordnar ingen Svenska dagen -festlighet på Solhem detta år. Vi rekommenderar därför åt våra medlemmar att delta i den festlighet som ordnas av Helsinge–Tusby Ungdomsförbund (HTU) på Vanda Lantbruksmuseum i byggnaden Maiju, Nybackagränden 2 i Mårtensdal. Programmet består av körsång framförd av ungdomar från Vanda musikinstitut, föredrag av Astrid Nurmivaara som bl.a. berättar om hur Kårböle ungdomsförening väcktes till liv efter en dvala på 40 år, utdelning av pris till årets vandabo. Festen avslutas med Modersmålets sång varefter de närvarande bjuds på kaffe med tilltugg.

Föreningen ordnar busstransport tur-retur från Åggelby torg.
Ifall tillräckligt många medlemmar, dvs minst 4 personer, anmäler sitt intresse för gemensam transport till festligheten ordnar föreningen busstransport till festplatsen med start från och retur till Åggelby torg. Bussen avgår kl. 17.20 den 6.11.2021 och anländer tillbaka efter det festen har tagit slut. De som anmält sig till bussen kontaktas av föreningen under veckan innan begivenheterna.

Anmäl dig till busstransporten via blanketten härunder eller per telefon till John Westerholm, 044-98 23 878

Var och en kan naturligtvis delta i festen utan förhandsanmälning och ta sig dit på egen hand.

Anmälning till Svenska dagen -festlighetens busstransport

Skriv siffran 8 med bokstäver:

Anmälningstiden är nu avslutad. Vi blir 24 besökare sammanlagt. Ett infobrev har postats till alla anmälare.

Om du inte har fått det så kontakta Micke med en e-post   här!

Mary Poppins - flyttad till 18.2.2022

SAMTLIGA BILJETTER TILL MARY POPPINS 18.2.2022 ÄR NU BOKADE.

Vi återkommer med information närmare företällningen.

De registrerade anmälningarna är: