.

 

 

 

 

Här kan du anmäla dig till olika evenemang vi arrangerar.


OBS! Ifall att din anmälning till något av evenemangen inte lyckas via nätsidans blanketter, så kan du skicka in samma blankett-information per e-post här. Det kan tyvärr förekomma strul med blanketter i synnerhet på äldre Android-telefoner.

 

FINA PIPOR på Svenska teatern onsdagen 8/11 kl 19:00


Revypperlig underhållning – nu i färg!

Svenska Teatern presenterar med överdriven och yvig självsäkerhet revyn Fina pipor. För manus står de garvade humororganisterna André Wickström och Stan Saanila. 

Radarparet Wickström och Saanila står garant för att det joxas, tramsas, sjungs och dansas så det står härliga till.

Svenska Teatern har en lång revytradition som äntligen plockas ur malpåsen och får vädra morgonluft. Vi följer Hasse & Tage, Karl Gerhard, Povel Ramel och Galenskaparna i spåren och visar kaxigt att också Finland kan.

På scenen underhåller ett ungt och hungrigt stjärngäng som alla har fina pipor. Sonia Haga, Kevin Holmström, Simon Häger, Emma Klingenberg, Dennis Nylund och Nina Palmgren kan dessutom sjunga och dansa samtidigt. Klaus Suhonen står för musik som håller både måttet och takten.

Tänj på skrattmusklerna, ring släkt och vänner. Ni är alla välkomna till Svenska Teaterns revy  – det om någonting är fina pipor!

Biljetterna kostar 35€ för medlemmar, 47€ för icke medlemmar. Vi ber er betala anmälningsavgiften samtidigt med anmälningen men senast då anmälningstiden löper ut.

Betalning sker till föreningens konto Nordea FI54 2221 2000 0745 39. Nämn anmälaren ifall det inte framgår av betalaruppgiften.

Anmälningstiden löper ut 1/10.
Anmälningarna gärna via blanketten nedan eller via föreningens epost (svenskforeningiaggelby@gmail.com). Vi har reserverat 30 biljetter, dröj inte med din anmälning!

Vi har 18/9 inga biljetter kvar att boka.