.

 

 

 

 

Här kan du anmäla dig till olika evenemang vi arrangerar.


OBS! Ifall att din anmälning till något av evenemangen inte lyckas via nätsidans blanketter, så kan du skicka in samma blankett-information per e-post här. Det kan tyvärr förekomma strul med blanketter i synnerhet på äldre Android-telefoner.

 

FINA PIPOR på Svenska teatern onsdagen 8/11 kl 19:00


Revypperlig underhållning – nu i färg!

Svenska Teatern presenterar med överdriven och yvig självsäkerhet revyn Fina pipor. För manus står de garvade humororganisterna André Wickström och Stan Saanila. 

Radarparet Wickström och Saanila står garant för att det joxas, tramsas, sjungs och dansas så det står härliga till.

Svenska Teatern har en lång revytradition som äntligen plockas ur malpåsen och får vädra morgonluft. Vi följer Hasse & Tage, Karl Gerhard, Povel Ramel och Galenskaparna i spåren och visar kaxigt att också Finland kan.

På scenen underhåller ett ungt och hungrigt stjärngäng som alla har fina pipor. Sonia Haga, Kevin Holmström, Simon Häger, Emma Klingenberg, Dennis Nylund och Nina Palmgren kan dessutom sjunga och dansa samtidigt. Klaus Suhonen står för musik som håller både måttet och takten.

Tänj på skrattmusklerna, ring släkt och vänner. Ni är alla välkomna till Svenska Teaterns revy  – det om någonting är fina pipor!

Biljetterna kostar 35€ för medlemmar, 47€ för icke medlemmar. Vi ber er betala anmälningsavgiften samtidigt med anmälningen men senast då anmälningstiden löper ut.

Betalning sker till föreningens konto Nordea FI54 2221 2000 0745 39. Nämn anmälaren ifall det inte framgår av betalaruppgiften.

Anmälningstiden löper ut 1/10.
Anmälningarna gärna via blanketten nedan eller via föreningens epost (svenskforeningiaggelby@gmail.com). Vi har reserverat 30 biljetter, dröj inte med din anmälning!

Skriv siffran 7 med bokstäver:

VÅREXKURSION LÖRDAGEN 13.5.2023

SFIÅ hälsar alla välkomna med till årets vårutfärd den 13.5.2023.
Exkursionen går denna gång till det mycket omskrivna nya konstmuseet Chappe i Ekenäs. Besöket där inleds kl. 11 med en guidad tur på 30 minuter varefter var och en på egen hand kan bekanta sig med konstsamlingarna. Inträdet är 9 € ifall du inte innehar ett museikort. Efter besöket intas lunch kl. 13.30 på Restaurant Knipan som bjuder på stående bord med både fisk- och kötträtter.

Bussen startar från Åggelby torg kl. 8.30 och tillbaka är vi senast kl. 17.

Deltagarantalet begränsas till 25 personer beroende på museets guidningskapacitet. Exkursionspriset för medlemmar är 40 € och för icke-medlemmar 65 €. Kom också ihåg att ange eventuella matallergier så att dessa kan beaktas då lunchen tillreds. Maten är laktosfri!

Betalning sker till föreningens konto Nordea FI54 2221 2000 0745 39 gärna i samband med anmälningen men senast 24/4. Nämn anmälaren ifall det inte framgår av betalaruppgiften.

Anmälningstiden har löpt ut 24/4. 

Evigt ung på Svenska teatern 19/4 kl 19:00

En musikalisk komedi full av liv, humor och värme

Evigt ung är en utpräglad komedi med dråplig och fräck humor och oräkneliga slapsticks. Vi förflyttar oss tiotals år fram i tiden – Svenska Teatern har nu blivit ett äldreboende. 

Vi möter sex gamla svenskisskådisar som blickar tillbaka på livet. Med sig har de alla fina minnen och musiken som spelades då de var unga, I Love Rock´n Roll, Born to Be Wild, I Got You Babe… 

Biljetterna kostar 30€ för medlemmar, 35€ för icke medlemmar och faktureras efter det att anmälningstiden har löpt ut.

Anmälningstiden löper ut 14/3. Anmälningarna gärna via blanketten nedan eller via föreningens epost. Vi har reserverat 30 biljetter, dröj inte md din anmälning!

Läget 21.2: Alla biljetter är bokade.